feelgood met mooie boodschap
Juul wordt door haar ex Rogier op een uiterst pijnlijke en gênante manier gedumpt. Toch blijft ze van hem houden en wil ze eigenlijk niets liever dan hem terugwinnen. Samen met haar vriendin Laura verdrinkt ze haar verdriet in een café waar ze de leuke barman Colin ontmoet. Laura dwingt haar weer tot daten en ze regelt een online profiel bij Tinder. Wanneer Rogier haar tijdens een van die dates ziet, lijkt hij zich te realiseren dat hij zijn ex niet kan missen. Juul en Rogier zijn weer samen. Of is dit maar schijn?
Wat een heerlijk verhaal van Sandiya. Het verhaal heeft originele elementen voor een feel good, waar door ik dit verhaal erg verfrissend en verrassend vond om te lezen. Het verhaal leest snel en makkelijk weg en wist mij vanaf de eerste bladzijde meteen te boeien. Voor een tussendoortje worden er best een aantal personages geïntroduceerd en verweven in het verhaal. Erg leuk. Juul is een leuk hoofdpersonage. Je verplaatst je makkelijk in haar en haar gevoelens. Hoewel haar acties soms tenenkrommend zijn, zijn ze voor iedereen die aan de kant is gezet tijdens een break up, wel heel goed te begrijpen. De schrijfster is vlot en er is ruimte voor humor, romantiek en drama. Een goede mix voor een tussendoortje! Het einde is open en zorgt ervoor dat ik stiekem hoop op een tweede deel.
Stiekem verliefd is een vlot geschreven tussendoortje met originele elementen en een verrassend open einde. Juul is een leuk karakter en heel toegankelijk. Ik kon me makkelijk in haar situatie verplaatsen. Wat me het meeste is bijgebleven is de algemene strekking van dit verhaal; kies voor jezelf en jouw geluk. Maar vooral ook; kies iemand die ook bi jou wil zijn en duidelijk voor jou gaat!
Ik ontving een recensie exemplaar van de Verhalenfabriek. Maar ik geef altijd mijn eigen mening.