Fijn tussendoortje vol passie
Na het zoveelste bezoek aan haar therapeut en de volgende Nederlandse regenbui, is Esther alles in haar leven zat. Inclusief haar saaie baan. Na de break up met haar vriend ziet ze het allemaal wat minder positief in. In een opwelling besluit ze naar Sevilla te gaan om Flamenco dansen weer op te pakken. Een aantal jaren geleden was dat een grote passie en liefde. Misschien gaat ze door het mooie weer en het dansen, weer voelen dat ze leeft. Mannen heeft ze vooralsnog afgezworen maar dan ontmoet ze Ramón en staat alles op de kop.
Vurig ritme is een fijn zomers verhaal, ik vergat dat we midden in druilerig winterweer zitten momenteel. Esther is een leuke intelligente stoere vrouw in wie je je makkelijk kunt verplaatsen. Ze maakt een goede ontwikkeling door. Ik bewonder haar moed om ergens voor te gaan ondanks alles. De schrijfstijl is vlot, luchtig met een beetje spice. De combinatie van flamenco dansen en de romance die opbloeit is heftig, de passie tussen de hoofdpersonen spat van de pagina’s. Ik heb echt gesmuld van deze romance.
Vurig ritme is een fijn tussendoortje om lekker bij weg te dromen. Je waant je in het warme Spanje en de groeiende passievolle romance tussen de hoofdpersonen is heerlijk om over te lezen. Beschrijvingen van het mooie Sevilla doen mij ook verlangen naar wat mooier zonniger weer. Vurig ritme is een aanrader om je even te verliezen in een spicey romance.