Ugly Love

MirandaVosDamen 04 februari 2025 Auteur
Om dichter bij haar werk te wonen, trekt verpleegkundige Tate in bij haar broer. Al snel – letterlijk voordat ze voor het eerst haar nieuwe appartement binnenstapt – ontmoet ze haar buurman. De knappe piloot Miles. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar Miles wil geen liefde en Tate heeft geen tijd voor liefde. Neighbors with benefits daarentegen… Dan moeten ze natuurlijk wel zorgen dat het niet méér wordt dan dat, dus Tate en Miles stellen strikte regels op. Maar hoe leuk is het om je aan de regels te houden?

De eerste keer dat ik iets lees van deze auteur. Colleen Hoover is een tik-tok sensatie en de wereldwijde New York Times – Bestsellerauteur.

Het verhaal begint meteen leuk. De auteur schrijft vlot, simpel en met de nodige humor. Het is een romantisch liefdesverhaal. Je leest in het heden waarin de ik-persoon Tate is. En je leest vanuit het oogpunt van Miles in het verleden. Waardoor je van Miles een steeds beter beeld krijgt, want het blijkt dat hij best veel bagage met zich meedraagt. De schrijfster heeft alles duidelijk en beeldend beschreven.

Het boek bevat heel veel romantiek met de nodige spanning, maar om de liefde scenes heen zit ook een heel goed hartverscheurend verhaal met diepgang. Dat maakt het boek goed. Een verhaal dat je voelt en raakt. En het boek heeft een prachtig einde.

Meer recensies van MirandaVosDamen