Verborgen in de sneeuw

MirandaVosDamen 15 maart 2025 Auteur
Wanneer zowel haar persoonlijke als haar professionele leven instort, vlucht politieagente Hanna Ahlander weg uit Stockholm en terug naar het prachtige Zweedse skioord van Are. Veel tijd om tot rust te komen heeft ze echter niet, want het dorp raakt in de greep van de plotselinge verdwijning van een tienermeisje. Hanna besluit op onderzoek uit te gaan en bundelt haar krachten met Daniel Lindskog, de lokale rechercheur die de opdracht heeft het meisje op te sporen. Maar met een naderende sneeuwstorm wordt hun kans op slagen alsmaar kleiner. Bovendien schuilt er een sinistere reden achter de verdwijning, en Hanna en Daniel zullen snel moeten handelen voordat de waarheid onder de sneeuw wordt bedolven.

Het is een heel prettig boek om te lezen met fijne korte hoofdstukken. Ik zat meteen goed in het verhaal en ik was zo een eind weg met lezen. Ook vind ik het altijd extra genieten als het volop winter is in het boek. Het zou een aangenaam boek voor de maand december kunnen zijn, met de kerst voor de deur.

Je leest het verhaal vanuit verschillende perspectieven die langzaam samen komen tot één verhaal. Zo kan je alles goed volgen en is het in zijn geheel overzichtelijk. De schrijfster vertelt alles zo mooi en duidelijk. Het was alleen maar genieten.

Al gauw begint het verhaal ook heel spannend te worden en dan wil je het boek helemaal niet meer wegleggen. Er gebeuren soms dingen die je niet had verwacht. Je blijft maar meepuzzelen naar de dader en je wil gewoon weten hoe het is gegaan.

Ik vond het een heerlijk boek waarvan ik heb genoten! Voor mij wel een favoriet en daarmee een dikke aanrader.

Meer recensies van MirandaVosDamen

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.