Verlos ons van het kwade
Nadat de familie Van Foreest hun leven weer enigszins op orde heeft na het noodlot dat hen trof, ontstaan er opnieuw problemen. Dat heeft alles te maken met de nieuwe bewoonster van een al jaren leegstaand huis in Laren. De vrouw verliet twintig jaar geleden ’t Gooi na een dodelijk ongeval. Waarom is zij teruggekomen en waarom probeert zij op slinkse wijze het leven van Renée en Francis van Foreest binnen te dringen?
Dit is de eerste keer dat ik een boek van Linda Jansma lees en ik ben heel enthousiast. Ze heeft een prettige schrijfwijze waardoor ik zo een eind weg was. Dit boek blijkt een vervolg te zijn op ‘In de naam van de vader’ wat ik niet wist, maar gelukkig heeft dit boek een goede inleiding, waardoor ik niet het gevoel had iets te missen. Ik moest er in het begin wel even goed mijn gedachten bij houden om niet in verwarring te raken met de personen, maar eenmaal in het verhaal begon alles steeds beter op zijn plek te vallen en kon ik het goed volgen. Ik was ook heel blij met de stamboom voorin het boek van de advocatenfamilie Foreest. Zo kon ik goed ontdekken wie het allemaal waren. In ieder geval geen brave familie. Ook de korte hoofdstukken vond ik prettig. Ieder hoofdstuk sluit af met een verbazingwekkend of spannend moment, wat je er toe zet dat je wilt blijven lezen.
Naomi keert na twintig jaar terug naar het huis van haar ouders. Wat speelt er allemaal af in de familie Foreest? Het verhaal wordt alleen maar spannender en wat steekt het goed in elkaar. Ik werd helemaal het boek ingezogen en wilde maar door blijven lezen. Als je denkt te weten hoe het zit, was het toch weer anders. Het boek zat vol verrassingen. De terugblikken in het boek maakte het verhaal nog completer. Naast de spanning was er ook romantiek en werden er vele geheimen onthuld. Ik heb me geen moment verveeld, mede ook doordat ik het zo heerlijk vlot kon weglezen. Ik heb genoten van deze heerlijke thriller met een geweldig en super spannend einde. Ik vind dit boek dan ook een dikke aanrader!