Vrijdag

MirandaVosDamen 29 januari 2025 Auteur
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze zier er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaars op na, zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Toch baart de jongere man met wie ze op dit moment een overspelige relatie heeft, haar zorgen. Want met deze scharrel gaat ze te ver, véél te ver zelfs… maar een paar dagen nadat Sandra heeft besloten om met hem te breken, wordt haar minnaar vermoord. In het hotelletje waar hij en Sandra elkaar altijd treffen… en waar hij op dat moment met een andere vrouw in bed lag… deze gruwelijke ontdekking brengt een enorme schok teweeg, maar het leven van Sandra verandert pas echt in een nachtmerrie als duidelijk wordt dat de moordenaar het wel eens op haar gemunt zou kunnen hebben…

‘Vrijdag’ is een goed en leuk verhaal. Ik zat er meteen helemaal in en vloog door de bladzijdes heen, omdat het ook zo heerlijk vlot geschreven is.

Je leest over het leven van Sandra, haar gezin, haar verleden, haar affaires en de affaire die er op dat moment speelt. Het verhaal is spannend en tegelijkertijd ook verbazend hoe diep je in de ellende terecht kunt komen bij het plegen van overspel. Zeker als de minnaar van Sandra samen met een andere vrouw dood wordt gevonden in een hotelkamer waar ze om de twee weken op vrijdag met hem kwam. Dan begint de ellende voor Sandra pas goed.

Het was spannend en ik was ook nieuwsgierig naar het einde. Helaas vond ik de uitkomst van het verhaal tegenvallen. Verder vond ik het een prettig boek om tussendoor te lezen.

Meer recensies van MirandaVosDamen