Groei zit in de lessen die je in je leven opdoet

Mireille 16 januari 2025
Levensvuur is het verhaal van Imthorn zelf, soms rauw en hard, soms eerlijk over zijn handelen en relaties met anderen, soms onverwachts mooi. Zoals hij zegt: “de schoonheid van het echte leven zit in de onvoorspelbaarheid van de reis, in de momenten van onverwachte vreugde te midden van de worsteling”. Na dit boek gelezen te hebben zeg je als lezer vast tegen Robin ‘Five five out’ (ik versta je perfect), of misschien wel tegen iemand in je omgeving die worstelt met PTSS of een andere stevige geschiedenis in de rugzak.

Kortom, Levensvuur is een persoonlijk verhaal over een marinier die ook echtgenoot en vader wordt, waarbij het soepel de verbinding met iedere lezer legt. Daarom vind ik het juist ook aansprekend voor mensen die niet met de militaire wereld bekend zijn!

Complete bespreking op https://lezersgoud.nl/robin-imthorn-levensvuur/

Meer recensies van Mireille

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.