Heerlijke zomerse feelgood

MissBrabo 22 april 2025
Dit boek heeft alle ingrediënten voor een romantische zomerse feelgood: grumpy vs sunshine, een ijssalon, een jaarmarkt, twee ondernemers die allebei tegen hun eigen problemen aanlopen en een gedurfde “life-switch” tussen de twee enemy’s (to lovers ) Maudy en Wout. Tel daar nog een heerlijke dosis humor bij op, en je hebt een paar uur leesplezier te pakken.

Maudy runt met veel liefde een ijssalon, Wout is makelaar en heeft zijn bedrijf in een pand tegenover haar. En laat die vervelende makelaar nu net elke ochtend zijn auto op de enige parkeerplek voor de deur van Maudy’s salon parkeren. De twee kunnen elkaars bloed wel drinken. Konden de twee rivalen zich maar wat meer in elkaar verplaatsen...

Wat een ontzettend leuk verhaal! Stiekem droom ik altijd al van ondernemerschap, gewoon de boel de boel laten en bijvoorbeeld een B&B beginnen of een winkel. De ruil van ijssalon naar makelaardij (en vice versa) had ik echter niet kunnen bedenken! Toen ik het op de achterflap las, dacht ik alleen maar: “Maar hoe dan??!!”, maar het is geen ongeloofwaardige ruil geworden. Beiden worden begeleid door de ‘rechterhand/vriend/vriendin’ van de ander, waardoor niet alles direct in de soep loopt. Al met al een heerlijk zomerverhaal!

Meer recensies van MissBrabo