Prachtig, teder verhaal

MissBrabo 01 januari 2025
Voor dit boek heb ik gekozen, omdat het een heerlijke afwisseling is ten opzichte van de romantische feelgoods die ik de afgelopen periode gelezen heb. Deze keer staat niet een liefdesrelatie centraal, maar de relatie tussen moeder (Sally) en dochter (Ella). De relatie tussen de twee is behoorlijk bekoeld na een voorval 21 jaar geleden. Ella vlucht zelfs naar de andere kant van de wereld. Maar dan heeft Sally ineens haar hulp nodig na een ongelukkige val en reist Ella na enig aandringen van haar echtgenoot terug naar haar geboorteplaats. Lukt het de twee om hun relatie te herstellen of blijkt deze onherstelbaar beschadigd?

Ik heb genoten van iedere bladzijde van dit boek. Het is een prachtig en teder verhaal over de relatie tussen moeder en dochter én de liefde voor boeken. Elke boekenliefhebber zou dit boek gelezen moeten hebben. Wat een geweldig idee van Sally om elke verjaardag een boek voor haar dochter te kopen dat een wijze les bevat en daar een persoonlijke boodschap in te schrijven. Ik ben naar aanleiding van de boeken in deze bijzondere bibliotheek ook nieuwsgierig geworden naar een aantal boeken. Ik heb de boeken “Overtuiging” (Jane Austen) en “Onder moeders vleugels” (Louisa M. Alcott) direct gereserveerd bij onze bibliotheek, maar ik zal niet de enige zijn, denk ik.

Meer recensies van MissBrabo