Na een wat stroeve start een op en top feelgood!
Het verhaal won de Kabook Summer Romance verhalen wedstrijd, dus ik was erg benieuwd.
In het begin kwam ik lastig in het verhaal. Het oogde cliché en in lijn met the nanny / the nanny diaries: een vrouw zonder ervaring met kinderen rolt (per ongeluk) in een baan als oppas. Toch weet het boek te boeien, door de meerdere uitdagingen, die het hoofdpersonage Sophie voor haar kiezen krijgt. Ze raakt niet alleen haar huis en spullen kwijt door toedoen van haar gokverslaafde vriend, maar op dezelfde dag ook nog haar baan. Sophie verovert al stuntelend het hart van de familie Clarke, waar zij zich (met veel tegenzin) naar binnen weet te bluffen voor een baan als oppas. Maar de baan is 1 ding, de kinderen in het gareel krijgen is een grotere hobbel te nemen. Het is een hartverwarmend verhaal en het karakter van Sophie wordt geweldig neergezet, een sterke vrouw die helaas iets te naief is geweest. Op innovatieve wijze weet ze de Clarkes 1 voor 1 voor zich te winnen. De enemies to lovers trope maakt het een op en top feelgood, al had die van mij net wat meer uitgewerkt mogen worden en wat meer op de voorgrond mogen komen.