Leuk boek om te lezen, met wat spanning en een beetje horror.

Missmir 02 maart 2025
Rebecca is al jaren op reis. Samen met haar dochter Moonflower trekken ze van plek naar plek. Ze blijven niet lang op een plek, en vermijden zoveel mogelijk contact met andere mensen. Het enige wat ze achterlaten is een spoor van vernieling. Dat spoor wordt opgemerkt door FBI agent Marc Donner, en hij is vastbesloten om te achterhalen wie er verantwoordelijk voor is.

Het boek begint met een spannende proloog, waarbij gelijk mijn interesse werd gewekt. Dit kwam door de geheimzinnigheid en het onbegrip wat je voelt. Dit gevoel is mij het hele boek wel bijgebleven, mede daardoor wilde ik door blijven lezen.

Het verhaal wordt in twee verhaallijnen verteld, maar het was mij nog niet gelijk duidelijk hoe de verhaallijnen met elkaar te maken hebben. Naar mate het verhaal vordert begrijp je beter wat de twee verhaallijnen gemeen hebben en zullen ze elkaar een aantal kruisen.

Het mysterie en de schrijfstijl hebben ervoor gezorgd dat ik het boek een ruk heb uitgelezen. De auteur heeft een beeldende schrijfstijl, wat ervoor zorgt dat je de gebeurtenissen moeiteloos kunt verbeelden. Ook zit er een prettige vaart in, met als gevolg dat ik het boek niet aan de kant wilde leggen. De personages hadden voor mij wel wat meer uitgediept mogen worden, ze bleven een beetje oppervlakkig

Het is een leuk boek om te lezen, met wat spanning en een beetje horror. Helaas is het toch wel wat voorspelbaar, ook al zijn er wat bovennatuurlijke elementen in verwekt. Een vermakelijk boek met wat spanning.

Meer recensies van Missmir

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.