Andere plannen
Presley neemt de kans met beide handen aan om in het geboortedorp van haar ex een B&B uit te baten. Haar zoontje Alex heeft de helft van dit pand geërfd met zijn nonkel Levi.
Dat Levi toch iets andere plannen heeft met het pand is vrij snel duidelijk, hij wil namelijk het pand verkopen aan een projectontwikkelaar. Hierdoor zet hij Presley in vechtmodus! Ze wil en zal strijden, mede omdat ze het levenswerk van opa niet “teniet” wil doen.
En oh wat gaan ze ten strijden, maar dat wakkert Levi zijn strijdlust juist aan! Met als gevolg dat elk van hen zal strijden, op een wraakzuchtige en geraffineerde manier. Zal het zo evolueren tussen hen zoals de woorden “plagen is liefde vragen”? Of zijn er elementen die juist gaan zorgen dat “van liefde” geen sprake is?
Andere plannen, tja plannen zijn toch voor iedereen anders, niet? Wel, in dit verhaal heeft iedereen zijn plan, de ene realistisch, de andere hopeloos, tot onrealistisch of zelf fataal! Dat het gespeeld moet worden, op elk zijn eigen manier en toewijding maakt dit verhaal zo heerlijk lezen. De twee zijn elkaar waard, de ene doordacht de andere naïef of wat impulsief. Het zorgde voor heerlijke fragmenten met humor, spanning en passie. Een verhaal dat frustraties, achtergrond, jaloezie, geschiedenis, toewijding en liefde belicht.
Vi Keeland & Penelople Ward schrijven weer een verhaal waarin je erg betrokken wordt als lezer. De rode draad is heerlijk voorspelbaar, maar met kleine uitspattingen en explosies die je niet ziet aankomen, maar juist zo naar uitkijkt en van geniet.
Ze zijn om van te smullen, goed uitgewerkt, uniek tot erg hilarisch.
Het verhaal wordt vanuit beide personages benaderd, het heeft hierdoor nog meer betrokkenheid, alsook het verkrijgen van hun persoonlijke inzichten.
En ik vrees dat het eten van een stukje perziktaart vanaf nu toch met een iets andere beleving worden verorberd!
4 sterren
@missp_her_books_read
Ze zijn om van te smullen, goed uitgewerkt, uniek tot erg hilarisch.
4 sterren
@missp_her_books_read