Carter Reed 2
Deel 1 eindigde met een cliffhanger, maar deel 2 begint helemaal anders. Ik was eventjes wat in verwarring hierdoor en moest heel erg terug in het verhaal komen.
Wat wel steeds duidelijker werd, is de liefde van Carter voor Emma en omgekeerd. Ook waar hij haar allemaal voor beschermde en behoede.
Als er iets is wat Carter enorm goed kan is zorgen voor anderen die hij graag ziet. Zo zijn er compagnons die door zijn toedoen bewust verdwenen, om de vijand te misleiden, hun kartel sterker te maken en op de juiste moment ze terug zichtbaar te maken, om ze hun werk te kunnen laten doen.
Daar gaat vooral dit tweede deel over. Het kartel, de vijanden, de vergeldingen en zijn liefde voor Emma.
Ik miste iets, de spanning, de vetes en intriges, het was nu net allemaal iets te afgevlakt. Het verhaal zou denk ik ook beter tot zijn recht zijn gekomen, om het als één geheel te kunnen lezen, dan klopt het totale plaatje beter.
Tijan geeft inzichten in de onderwereld, het kartel, de pionnen en handelswaren. Dat maakte het een echt maffia romance verhaal. De keuze om de vrouw Emma ook regelmatig de bad girl te laten zijn is verfrissend en toch iets anders dan bij andere verhalen in dit genre.
Het leest prettig en met de juiste vibes om de donkerheid die regelmatig voorkwam goed te beleven.
Carter Reed zette zijn stempel en geeft nu andere de kans, want hij wil een rustiger leven met zijn Emma.
3 sterren
@missp_her_books_read