De getrouwde vrijgezel
Nash gaat het anders aanpakken, hij denkt de slimste te zijn van de kleinzonen, rond de weddenschap van zijn oma’s cadeau. Hij gaat gaat niet voor daten en een inloopperiode, hij gaat direct voor het boterbriefje!
En dat zoekt Chelle Finch nu net, een man die haar toekomst veilig kan stellen voor haar hebberige en wraakzuchtige familie.
Ze staat versteld, dat zo een knappe man op haar voorstel ingaat! Zei 40+, gewoontjes, rondingen en al wat grijze haren en een rasechte hondenmoeder van twee mops hondjes.
Gaan ze iedereen met dit huwelijk kunnen overtuigen en zo hun overwinning voluit binnen kunnen halen? Of zijn er toch die onvoorziene hoekjes en kantjes in dit huwelijk met en rond elkaar ?
Een hele leuke opzet was dit verhaal, totaal anders dan de twee vorige, maar echt Nash & Chelle. Twee zeer mooi uitgewerkte personages die elkaar triggeren en zot maken op alle mogelijke manieren.
De mops hondjes hebben ook hun rol met hun capriolen of zelfs als bijna professionele matchmakers.
Avery Flynn weet het weer met de nodige hilariteit, emoties en steamy fragmenten tot een mooi geheel te brengen. Verfrissend was het ook, is geen standaard jonge beauty te gebruiken, maar een echte vrouw zoals u en ik. Het leest erg vlot, rond de reeks mooi af en oh wat was dat einde zalig! Want wat zit er nu in het cadeau waar ze alle drie om hebben zitten strijden van oma???
Ik lag dubbel, echt waar! Zalig hoe oma haar manipulatie zelf kan verder zetten ook al is ze er niet meer!
4 sterren
@missp_her_books_read