De tweede kans
Elodie is een vamp, voor vele mannen dan toch, zelf wil ze zo niet gezien worden. Ze is meer dan schoonheid en dat moet ze steeds bewijzen!
Een sollicitatie voor nanny zal weer een “neen” worden bij de arrogante/rijke Hollis LaCroix die oppas zoekt voor zijn nichtje.
De dag kan al niet nog meer een fiasco worden en toch wordt ze plots aangenomen.
Dat Elodie & Hollis veel gemeen hebben van achtergronden en persoonlijke issues zal hun band juist versterken of op losse schroeven zetten. Is verliefdheid voldoende of een tweede kans?
Ola, wat een verhaal hebben Vi Keeland & Penelope Ward weer geschreven!! Het is pagina na pagina ontdekken, ondergaan, zoeken en beleven hoe hun beide levens zijn verlopen en ontwikkelen.
Verdriet, ouderloos, getekend en gevormd, verlatingsangst, gedumpt, afscheid en romantiek het zit steeds met elkaar verbonden.
De personages en verhaallijn zijn tot in de perfectie uitgewerkt en vormen een eenheid.
Een rollercoast van emoties zijn door me heengegaan tijdens het lezen; lachen, snuffen en genieten van vriendschap en liefde.
Vi Keeland & Penelope Ward weten altijd zo goed hoe ze samen de juiste schrijfwijze en vibes tot hun recht laten komen in een verhaal. In één ruk uitgelezen dit zeer vinnig en pakkend verhaal.
En waarom geen 5 sterren? Het einde was er iets te snel. Ik was nog niet klaar, twee hoofdstukken meer hadden het nog completer gemaakt.
Eindconclusie: Een tweede kans was op en top genieten!
4,5 ster
@missp_her_books_read
Eindconclusie: Een tweede kans was op en top genieten!
4,5 ster
@missp_her_books_read