Duistere zonde

Nera is een jonge vrouw, met idealen en een wil haar eigen pad en carrière te vinden.
De wereld waarin ze leeft als dochter van een maffiabaas heeft haar al te veel verdriet berokkent.
De zorgzaam en gerechtigheid spelen weer op als ze na een nachtje stappen een man bloedend ziet strompelen in een steegje.
Ze wil helpen, zorgen en dat misschien ten koste van haar eigen veiligheid!
Kai weet niet wat hem overkomt, hallucineert hij, is hij in de hemel en echt dood?
De huurmoordenaar die denkt geen hart te hebben wordt overdonderd door de lieve zorg en blik van Nera.
Zijn tijgerwelp en haar demon zijn de geheimen en waarheden tegen hun hart wel bestand?
Wat een verhaal weeral! Toch is het weer zo anders en oh zo vertrouwd.
Kai en zijn levensloop kruipen gewoon onder je huid, het maakt je woedend, triest en je hart gaat zo naar hem uit! Wat ben je blij dat Nera hem ziet, maar echt ziet. Door de façade heen prikt, altijd weet wanneer hij er is en hem nooit opgeeft!
Zelf wanneer hij er niet is, blijft ze hem trouw, vecht ze als een tijger voor haar demon/welp.
Mooi is weer hoe levens bepalend zijn door opvoeding, thuissituaties, liefde en gedrevenheid.
Dat lef, doortastendheid, het pure en liefhebben een mens uniek maken. Dat voor iemand leven alsook graag zien dat stukje is om aan op te trekken als er eigenlijk geen hoop meer is.
Neva Altja blijft het maar doen, voor de 9de keer blaast ze me omver en heeft me heel het verhaal door in een greep van niet kunnen wegleggen. Bijna verslaafd naar de woorden, personages en verhaallijn waar dag en nacht niet van toepassing zijn, want het moet uit! Onvoorstelbaar dat ze dit steeds betracht, creëert en vooral verfrissend en origineel blijft.
Buiten de maffiawereld en zijn nevenpersonages is het verhaal altijd uniek.
Spanning, emotionele diepgang met passionele romance zorgen voor dit perfecte maffia verhaal “ duistere zonden”

5 sterren

@missp_her_books_read

Meer recensies van missp_her_books_read

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.