Een date voor kerst
Hoe is het mogelijk dat twee mensen in dezelfde flat, opzien tegen heel het Kerstgebeuren! Ze elkaar ontmoeten door een ongelukkige gebeurtenis die hen niet in hun beste ik laat zien! Ze hebben al direct een oordeel voor elkaar klaar, ze blokken af, laten tanden zien en komen elkaar dan plots wel overal tegen. Als dan Kai ook nog eens opmerkingen en tips gaat geven hoe rampzalig Holly date voor zijn neus, is het hek van de dam!
Een date voor Kerst is een heerlijke, ontroerende, gekke, bizarre en liefdevolle new adult! De aanloop naar kerst, de kersttrauma’s, de kerstwensen en kerstdate’s je gaat ze hier allemaal kunnen beleven op de eerste rij van Holly en Kai!
En echt, hoe die twee elkaar prikkelen, uitdagen, aanvoelen, kerst terug mooi en hoopvol kunnen maken, is gewoon uniek en zo heerlijk te lezen.
Brittainy C. Cherry creëerde weer zo een mooie personages, met verschillende achtergronden en issues. Een verhaallijn die creativiteit en originaliteit uitstraalt. Het leest zo heerlijk en ontspannend, een lach en een traan en regelmatig een zucht van opluchting en voldoening!
Regelmatig zet de auteur zo een treffende en prachtige quotes neer, waarvan ik denk wow!
Een dikke aanrader voor onder de kerstboom!
4,5 ster
@missp_her_books_read
Een dikke aanrader voor onder de kerstboom!
4,5 ster
@missp_her_books_read