Een laatste dans
Shiloh maakt zich op voor een bruiloft, niet die van haar, want haar huwelijk is gestrand. Het huwelijk van één van haar beste maatjes Mikey. Zou Cary ook aanwezig zijn of is hij op missie ergens op de oceaan? Zou dit het ideale moment kunnen zijn om wat plots stopte, terug kan verder gaan? Want nooit is ze hem vergeten, altijd heeft hij een plekje in haar hart gehad! Maar wil hij nog wel iets van haar, een gescheiden vrouw, met 2 kinderen en honkvast?
Een laatste dans laat het verhaal zien van jongvolwassenen en volwassenen, want er wordt steeds teruggegrepen naar hun laatste schooljaar en het heden.
Door deze manier krijg je inzichten, die in het begin wat onduidelijk waren, maar mondjesmaat op gepaste tijden worden toegelicht in het verhaal.
Twee zeer mooie en unieke personages zijn Cary en Shiloh, die elk hun leven en issues hebben en toch ook zo veel gemeenschappelijk.
Wat ik hier wat miste en het verhaal was hier zo geschikt voor, was nog meer diepgang rond hun emoties. Er was altijd dat vonkje, maar het werd net nooit die grote vlam.
Het laat wel een mooi verhaal zien hoe beslissingen, woorden, daden en dromen iemand zijn leven kunnen bepalen. Alsook de boodschap het is nooit te laat!
Rainbow Rowell schrijft een vlot en hedendaags verhaal, dat wat zweeft tussen feelgood en new adult.
Ze creëerde een mooie verhaallijn en unieke personages waar ik van genoten heb en hierdoor zeker nog meer wil ontdekken van deze schrijfster.
3,5 ster
@missp_her_books_read