Gedumpt voor kerst
Als therapeute weet Sarah normaal van wanten en alles juist te filteren. Toch nu ze gedumpt is door haar ex, net voor kerst met een goedmaak/afdankers reisje weet ze niet goed wat doen. Haar vriendin nodigt haar uit in de opname studio voor haar gekende en hilarische podcasts. Deze bekijkt gedumpt worden anders en gaat op zoek naar nog pittige en ergere verhalen!
De winnaar mag met Sarah mee op reis en dat is ….. Kelly!
Oh help, dit verhaal is weer zo zot en funny!
Waar halen ze het toch steeds die absurde, knotsgekke en romantische verhaallijnen!
Dit duo Vi Keeland & Penelope Ward blijft zo een succes en ik denk dat tijdens het schrijven ze zelf heel veel lachen en plezier beleven. Dat straalt dit verhaal weer zo uit.
De twee hoofdpersonages zijn uniek, mooi en zo passend voor elkaar. Humor, ernst en romantiek wisselen elkaar af en bereiken meermaals hoogtepunten om van te smullen.
Je zou bijna hopen om met kerst gedumpt te worden om dit avontuur aan te kunnen gaan.
4 sterren
@missp_her_books_read
De winnaar mag met Sarah mee op reis en dat is ….. Kelly!
Oh help, dit verhaal is weer zo zot en funny!
4 sterren
@missp_her_books_read