Gemaskerd genot

missp_her_books_read 24 december 2024
-Corina Dekker
Met één blik
3,5 ster

Je mag verlangen naar meer, maar is dat verlangen wel wat het is? Daar komt Steffan meer en meer achter. Hij heeft de liefde van zijn leven door het verlangen naar andere vrouwen laten ontglippen.
Als Camile onverwachts terug in zijn leven komt weet hij wat hem te doen staat.
Een verhaal van de 2de kansen en de ware liefde. Het laat beide personages zien die verder zijn gegaan na hun breuk, maar elkaar toch nooit hebben kunnen loslaten.
Is aantrekking genoeg om vertrouwen terug te kunnen binden?
Corina Dekker gaat hier het nieuwe jaar in met nieuwe kansen en gedurfde kunsten aan een stevige paal, wat een steamy romance verhaalt geeft. Een vlot en uitdagend verhaal met twee warmbloedige personages.

-Joseph Roelands
Einde en begin
3,5 ster

Isabel en Jolanda zijn al jaren beste vriendinnen. Hun leven is wel net wat anders. Isabel heeft een erg vrije en fijne relatie met Harold. Ze genieten, vertrouwen en staan voor veel dingen in hun relatie open naar elkaar toe.
Jolanda daarentegen is getrouwd met Guido en moeder van hun gezamenlijke kinderen. Gelukkig is ze niet, ze wordt alleen gezien wanneer het hem uitkomt en is ook niet zo trouw. Plannen worden gemaakt voor de feestdagen, ieder voor zichzelf tot er een wijziging komt ten voordelen van Jolanda.
Isabel springt hier direct op in en nieuwjaar zal legendarisch worden!
Joseph Roelands laat mooi de contrasten zien van het leven zoals het is tussen twee vriendinnen. Waarom en waarvoor keuzes worden gemaakt en kansen en ruimdenkendheid nieuwe inzichten en paden
creëren.
Het vuurwerk met nieuwjaar mag zijn best gaan doen om de steamy fragmenten te overklassen!

-Pippa Storm
Koude oliebollen
4 sterren

Teleurgesteld en belazerd dat gevoel heeft Lieve erg tegen het einde van het jaar. Dat het nieuwe snel mag komen, want ze laat zich niet meer vangen door mooipraterij en knappe looks van mannen!
Haar vriendin nodigt haar uit voor een oudjaars event, alles vergeten, dansen en wat fun maken, het vrijgezellen leven omarmen.
Maar is dit schaapje wel zo ongezien voor (een ) Wolf?
Wat heeft Pippa Storm weer leuke dialogen en gedachten neergezet van en rond Lieve! Je leeft met haar mee, begrijpt haar en pusht haar bijna mee de kant op naar Wolf!
Nieuwjaar is Steamy en een koude oliebol zal hopelijk voor de nodige afkoeling zorgen!
Hoe komt ze toch op die koude oliebol, heerlijk!

-Aurora Charlotte
Maskers op de werkvloer
4,5 ster

Samen werken, zelfde opleiding, beide single, op elkaar verliefd maar weten het niet van elkaar. Louise wil meer, ze wil zijn partner zijn op alle vlakken. Ze trekt de stoute schoenen aan en gaat solliciteren bij de concurrent.
Vincent krijgt hier lucht van…
Maar hun gezamenlijke secretaresse plant een gemaskerd oudjaars feestje om die vonk nu eindelijk eens over te laten slaan!
Dit verhaal is zo leuk qua opbouw, het is origineel en niet standaard. Het zijn de verlangens die heerlijk steamy zijn en de juiste opbouw tussen de twee creëerde.
Aurora Charlotte heeft me enorm verrast met dit verhaal, dat voor dynamiek en de nieuwsgierigheid aan mij als lezer gaf.
Ik was zelf teleurgesteld dat het gedaan was, want de maskers mogen dan afgezet zijn, vuurwerk in het nieuwe jaar kan wel eens een dagelijks avontuur zijn bij Louise en Vincent.

-Jaimy Smeets
Gelukkig nieuw alles
4 sterren

De maand december is wat anders verlopen dan ze gepland heeft. Onverwacht single en hierdoor zit ze alleen thuis. Maar ze kan het ook anders aanpakken. Hier bij haar thuis een oudjaars feestje organiseren!
Met hulp van haar zus steken ze alles in gang en gekende vrienden gaan allen aanwezig zijn.
Plots staat er een onverwachte gast voor de deur in een kostuum die verlangen opwekt. Maar die blik komt haar bekend voor, waar heeft ze die laatst gezien?
Dit verhaal is vooral van niet opgeven en nieuwe kansen creëren en toelaten. Het laat de rekbaarheid zien en ook op wie he kan vertrouwen en bouwen.
Laat het nieuwe jaar maar zijn intrede doen, wat het gaat toch veel belovend zijn en zet de koffer van het oude jaar met zijn balast bij de vuilnisbak.
Heerlijk steamy met de nodige romance met iets wat drama gehalte.
Ook de epilogen zijn leuk als je de andere kortverhalen van Jaimy Smeets hebt gelezen. Want voor iedereen ziet 2025 er veel belovend uit!

@missp_her_books_read

Meer recensies van missp_her_books_read