Ik ben van jou
Een overnachting in een vuurtoren, storm, verplicht een nachtje langer blijven met een andere mannelijke gast! Dat is de situatie waar Sydney zich momenteel in bevindt. Ze is flexibel en weet zich altijd wel bezig te houden, maar dat het met de wat oudere Gideon zou zijn, overstijgt al haar stoutste dromen! Niet alleen buiten stormt het, ook bij haar, tussen de lakens, haar lichaam in vuur en vlam, genietend van orgasmes die alles doen vergeten. Gideon weet van aanpakken en haar zo juist te lezen en te bespelen. De één nacht gedachte laat ze beide total loss gaan, want hierna zijn het enkel de herinneringen die ze nog kunnen koesteren.
Het leven zit vreemd in elkaar en dat ontdekken ze beide! Is dit voorbestemd of eerder drama en toeval?
Het verhaal begint direct vrij steamy, hierdoor is het juist even zoeken welke richting dit uit gaat voor hun zelf, mekaar en de lezer. Twee werelden, die toch zo anders zijn, andere levensfases, geschiedenis, … en toch zo veel gemeen hebben als ze elkaar beter leren kennen.
Sterk vond ik de fragmenten rond het loslaten, ook al doet het pijn, wil je dit niet, maar laat je je verstand spreken ipv je hart.
Verwachtingen en prestaties ook iets dat hen beide treft en laat inzien dat willen niet altijd kunnen is voor een ander.
Lili Valente laat hier een andere stijl zien, geen sportromance, een new adult met voor sommige misschien taboe’s, maar goed uitgewerkt met respect en een sterke achtergrond.
Eerlijk, dit lees ik liever van haar, je ziet hier veel beter en meer de affiniteit met haar personages en verhaallijn.
Dus deze verboden reeks gaat me zeker bekoren en laat me nu al enorm uitkijken naar deel twee!
4 sterren
@missp_her_books_read