Jij bent mijn hart
Hier kan je toch geen nee tegen zeggen denkt Lara als haar broer met zo een romantisch idee afkomt! Maar als ze had geweten dat ze dit zou moeten doen met Hugo, had ze volmondig nee geroepen en hard weggelopen!
Waarom juist Hugo, Hugo die haar hart laat sneller kloppen, maar nu niet echt meer in haar wereldje past. Of toch? Zijn ze toch elkaars zielsverwanten en ware liefde?
Dit verhaal heeft alle elementen mee en is hierdoor een origineel new adult verhaal.
Een verleden, vooringenomenheid, reizen, avontuur, gevoelens, opdrachten, hoop en liefde ze komen allemaal aan bod.
Het laat ook sterk zien dat het beeld dat we soms ophangen rond onszelf, soms helemaal niet klopt met de echte ik.
Neem je wel de tijd om echt iemand echt te leren kennen en ook geen eigen veronderstelling te creëren?
Patricia van Dam schrijft een sterk opgebouwd en doordacht verhaal. Ze laat hier vooral haar creativiteit los en dat mag ze gerust meer doen. De zin om mee deze trip te doen of zelfs zo verrast te worden door je geliefde krijg je heel het verhaal door goed mee.
Romantiek met de nodige spanningsvelden, diepgang, drama, emoties en af en toe een kleine knipoog of steamy momentje is “Jij bent mijn hart”.
Een verhaal dat erg vlot leest en de personages en hun issues realistisch neerzet!
Nu enkel nog maar hopen dat de toekomstige bruid volmondig ja gaat zeggen!
4 sterren
@missp_her_books_read
Nu enkel nog maar hopen dat de toekomstige bruid volmondig ja gaat zeggen!
4 sterren
@missp_her_books_read