Pak hem uit
James werd plots voogd in zijn jonge twintiger jaren van de 2 jarige peuter Jesse.
Hij heeft deze taak en verantwoordelijkheid altijd er serieus, plichts bewust en met liefde gedaan en volbracht voor de zoon van zijn beste vriend.
Jesse is nu meerderjarig, maar wil het huis nog niet uit, hij heeft gevoelens, al wat langer voor James. Hij zit hier mee in de knoop, kan het, mag het, wil hij het of James?
Een verhaal dat liefde en lust laat uitpakken rond kerst.
Wees eerst en vooral gewaarschuwd, het is erg steamy en kan voor sommige lezers net een brug te ver zijn deze relatie, leefwijze en verhaallijn.
Wat ik zo mooi vond is hoe ze elkaar ontdekken in een andere rol, hoe begripvol, respectvol en liefdevol ze zijn voor en met elkaar.
Dat huiselijkheid, talenten en dromen worden zo mooi gebracht tussen de heftige en passionele steamy fragmenten.
Het is soms erg warm, klef en driftig, ze pakken elkaar echt uit!
Wat kan Nyla K. mooi deze m/m verhalen brengen en schrijven. Hedendaags, vinnig en met de nodige triggers en expliciete scenes.
Ik ben weer fan en kijk echt uit naar meer van deze schrijfster.
4,5 ster
@missp_her_books_read
Een verhaal dat liefde en lust laat uitpakken rond kerst.
Het is soms erg warm, klef en driftig, ze pakken elkaar echt uit!
Ik ben weer fan en kijk echt uit naar meer van deze schrijfster.
4,5 ster
@missp_her_books_read