Pucked up love
Will & Hailey een droomkoppel, tot hij haar ten huwelijk vraagt. Ze zegt nee en vlucht. Wat is er mis gegaan, wat heeft hij niet gezien. Hij ziet haar zo graag, alles heeft hij voor haar over! Zelf zijn dominantie heeft hij opgeborgen al die jaren. Het was geen opgave of straf, liefde was voor hem voldoende van en voor zijn Hailey.
Bijna een jaar verder, wil hij voor het eerst terug initiatief nemen in het daten en komt op een advertentie van een vrouw die de sub/dominantie leefstijl wil leren ontdekken tegen!
Ze spreken af en dan…. Het is zijn Hailey!!
Wat heeft hij niet gezien en meegekregen of tart het lot hem echt?
Dit verhaal laat vooral twee personages zien die van elkaar houden, maar toch zaken voor elkaar verborgen hebben gehouden. Ze dachten dat het niet belangrijk en bepalend zou zijn voor hun relatie. Maar niets is minder waar.
Het laat juist heel mooi zien dat een relatie met de billen bloot gaan is. Het uiten wil nog niet zeggen er iets mee doen of issue. Het leven van sub/dominant wordt hier erg braaf en liefelijk naar voor gebracht. Of het realistisch is, daar heb ik mijn bedenkingen over. Maar het kan voor lezers juist voldoende zijn om te ontdekken of dit ook hun ding is of niet de levensstijl of lees genre.
Ik miste wel wat de diepgang rond de ervaringen en persoonlijke gedachten/emoties.
Lili Valente laat haar ijshockey spelers heel diverse persoonlijkheden zijn, niets standaard en dat maakt dat elk verhaal toch weer anders en verrassend is.
Dat sporters dominante figuren zijn op het veld wisten we al, maar dat ze dat soms ook in de slaapkamer zijn… Het gaf dit vlotte en ontspannende verhaal een andere invalshoek in de reeks.
3,5 ster
@missp_her_books_read
Ze spreken af en dan…. Het is zijn Hailey!!
Wat heeft hij niet gezien en meegekregen of tart het lot hem echt?
3,5 ster
@missp_her_books_read