Sapphire

Harlow breekt eindelijk uit, zoals haar paard op de ranch. Ze wil vrijheid, ze wil New York, fashion en als eindredacteur aan haar eigen platform & lifestyle magazine werken. Wat ze thuis anoniem deed mag nu wereldwijd iedereen zien, daar ze is binnen gehaald bij Alistair Publishing .
Nieuwe woonst, nieuwe buren, nieuwe omgeving, nieuwe avonturen, nieuwe collega’s en bazen.
Dat alles in New York waar ze haar grenzen enorm zal verleggen!
Avonturen zal ze ondergaan, de ene al met meer consequenties en blijvende verlangens dan de andere.
Oscar Alistair is één van de fel begeerde vrijgezelle zonen van Alistair Publishing die eindelijk eens stevig wordt wakker geschud zal worden op vele vlakken en laat plots aan iedereen een andere “Oscar” zien. Maar wat is de oorzaak en welke gevolgen zal dit teweegbrengen?!
Sappige is een heerlijke office Steamy romance van aantrekken en afstoten.
De man die moet werken, vechten , overtuigen en bewijzen tegenover de vrouw die wil ontkennen, vluchten, verlangen en angstig is. Het spel van passie, verlangens, lust en liefde wordt door hun beide gespeeld in sfeer van the big city & geheimen.
Alsook hoe relaties van vrienden, collega’s en familie alles beter en complexer kunnen maken.
Sanne van Ooijen durft het klassieke rollenpatroon soms lichtjes te veranderen, waardoor het een andere insteek en benadering krijgt. Het is subtiel, het laat je hierdoor soms fronsen en een tel later oh ja denken. Ze werkt heel mooi de evolutie en bewustwording van emoties uit en dit afgewisseld met de vurige steamy fragmenten. Het verhaal wordt geschreven vanuit Harlow & Oscar waardoor beweegredenen en acties voor de lezer helder en verklaarbaar worden.
Op het einde creëert Sanne van Oijen toch iets wat me verrast en laat het me enorm verlangen naar meer!

4 sterren

@missp_her_books_read