Skye
Skye is een vrouw met een rugzak! Ze heeft uit het verleden veel geleerd en wil het nu oh zo goed doen, vlekkeloos en zo min mogelijk op te vallen.
Ze werkt bij de FBI, zeer gedreven en gefocust op haar opdrachten en functie.
Die focus en gedrevenheid leggen bloot dat er op haar nieuwe dienst iets niet klopt. Ze gaat er voluit voor, solo, want is iedereen nu wel te vertrouwen?
Wat ze nog niet weet is dat deze missie haar leven zal omgooien en haar baas Aiden hier de oorzaak van zal zijn!
Aiden ziet meer dan een mooie vrouw in Skye en probeert op allerlei manieren dit over te brengen, wat misschien één van zijn moeilijkste opdrachten zal zijn in zijn carrière.
Een feelgood die met spanning begint is Skye,maar ook met de trieste voorgeschiedenis van de agente. Het verleden van Skye weegt erg door in haar leven en geeft de nodige belemmeringen voor haarzelf en haar toekomst.
Het laat een mooi beeld zien van accepteren, willen is kunnen, durven en toestaan geliefd te worden. Want basis behoeften en emotionele elementen zijn niet altijd voor iedereen hetzelfde in zijn persoonlijke leven en omgeving.
De schrijfstijl is erg klassiek, wat niet storend is maar misschien met deze verhaallijn, juist niet altijd matchte. Wat wel een puntje is waardoor het lezen soms stroef verliep is een woordenschat gebruiken die complex en bij literaire boeken thuishoort. Feelgood is lectuur, hier moet je doorvliegen in woorden en zinnen en het verhaal zijn werk laten doen. En dat is een tip die ik wil meegeven aan de auteur om hier iets mee te doen. Want, de verhaallijn zat goed, de personages hadden me mee en alles voor feelgood was aanwezig.
Een nieuwe Vlaamse auteur is Chan-tales voor mij, die haar eerste stappen zet als auteur, waar door ervaring en goede eindredactie op haar manuscripten, we zeker nog meer van mogen gaan lezen in de toekomst.
3 sterren
@missp_her_books_read
Ze werkt bij de FBI, zeer gedreven en gefocust op haar opdrachten en functie.
3 sterren
@missp_her_books_read