Stil van jou
Grace knapt een oude woning op, ze wil de focus op dit project leggen, zodat ze los kan komen van verleden en de bijhorende angsten.
Dit alles op een nieuwe plek waar ze onverwacht Max tegen het lijf loopt. Eigenlijk zou ze moeten weglopen van hem, hij heeft alles wat haar alarmbellen laat afgaan!
Badboy looks, vriendelijk, handig, sportief en toch is er iets waar ze haar vinger niet op kan leggen maar het haar wel enorm triggert, maar niet laat weglopen van hem.
Is hun aantrekking alleen lichamelijk of is er toch ook die verwantschap met ziel, verlangen en verleden?
Wat een mooi en intenst verhaal is “stil van jou”. Stil ben ik meerdere malen geweest! Rond wat ze beide hebben of nog steeds doorstaan in hun leven. Een echt new adult verhaal dat de lezer prikkelt, alert maakt en meelevendheid geeft voor beide personages.
Voor sommige lezers kan dit verhaal zeer heftig zijn, de thema’s huiselijk geweld, verslaving en zwarte gedachten komen voor in het verhaal. Het is wel steeds met de juiste benadering, inzichten en hulpvraag mogelijkheden neergezet. Hierdoor komt het zo reëel, geloofwaardigen tot intens over.
Het balanceren op een koord en proberen niet te vallen, dat beeld krijg je gans het verhaal mee rond Grace en Max.
Het belang van familie, vrienden en gemeenschap is hier ook zeer goed en krachtig neergezet.
Sophie Jackson weet zo goed de geladenheid, intensiteit en breekbaarheid van issues en de personages neer te zetten.
Dat is de kracht van haar manier van schrijven, de lezer zo mee betrekken en deel laten maken, dat het onder je huid kruipt.
Ik kon het niet wegleggen, het was lezen met zuchten, snikken , oef en oh gelukkig! Het leest vlot, toch moet je de tijd nemen om alles te plaatsen en te laten bezinken.
Ik ben echt fan van Sophie Jackson haar schrijfstijl en verhaallijnen!
Voor mij een echte must read in het genre new adult!
5 sterren
@missp_her_books_read
Ik ben echt fan van Sophie Jackson haar schrijfstijl en verhaallijnen!
Voor mij een echte must read in het genre new adult!
5 sterren
@missp_her_books_read