Tie me down
Maddie keert na jaren tijdelijk terug naar haar geboortedorp “Bellamy Creek”. De Maddie van toen is niet meer, haar moeder is overleden en ze is nu zelf moeder van een zoon, maar helaas ook een gescheiden vrouw. Ze had het allemaal zo anders gewild, maar het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn!
Dat laatste is ook zo voor Becket Weaver, de gewezen Wall Street bankier is terug gekomen voor zijn dementerende vader. Hij heeft de ranch overgenomen omdat zijn vader dit niet meer kon, maar het wel de plek is van herinneringen.
En als er iets is wat Maddie en Becket ook hebben, zijn het herinneringen en een liefde die nooit beantwoord is geraakt door omstandigheden. Is er een kans dat er nieuwe herinneringen worden gemaakt tussen deze twee en wie weet eventueel met een toekomst in het verschiet?
Wat een mooi en heftig verhaal is dit met momenten! Zo realistisch en puur worden de levens van de verschillende personages neergezet. De impact van een dementerende ouder, een alleenstaande moeder en alle dagelijkse beslommeringen maken dit verhaal intens.
Melanie Harlow maakt hier ook zeer mooi gebruik van het terugblikken van het verleden en dat voor de verschillende generaties en individuen. Ze weet steeds de juiste klemtonen te leggen met diepgang en emoties. Het lees zo vlot, het was voor mij niet weg te leggen dit verhaal!
Het geloof in ware liefde had ik bij deze twee personages enorm, ik gunde ze het beide zo hard en Becket “smelt”.
De cirkel is rond met dit laatste deel en wat heb ik genoten. Melanie Harlow ik blijf je volgen, want van jou wil ik zeker nog meer lezen in de toekomst!
4,5 ster
@missp_her_books_read