Verleidelijk spel
Proefslapen in hotels is iets wat Lise en Ayden gemeen hebben. Op een bijeenkomst geraken ze aan de praat. Als de vraag naar koppels wordt gesteld voor een proefslaap opdracht, kijken ze onverwacht naar elkaar.
Lise heeft een relatie, maar haar vriend is in het buitenland, daarom dat ze met Ayden deze opdracht durft te aanvaarden. Twee aparte bedden en duidelijke afspraken, dat moet zeker lukken!
Maar wat ze niet weten is dat het meer dan slapen is. Dat doen alsof helaas onmogelijk is en ze elkaar veel beter gaan leren kennen dan een handdoek niet juist ophangen of lichtjes snurken.
Het concept van het kasteel en het proefslapen spreekt echt tot de verbeelding! Het maakt je continu nieuwsgierig hoe en wat er gaat gebeuren tussen Lise en Ayden. De entourage van gasten en personeel bepalen ook erg het verhaal. Je wacht, kijkt uit, ondergaat, bevat, zweet, verlangt en geniet van heel het concept dat Nicolet voor haar gasten heeft ontwikkeld.
Niets voorspelbaar, wel zeer verrassende originele scenes en fragmenten beleef je met en tussen Lisa en Ayden.
De auteurs hebben hier goed over nagedacht en research naar gedaan om het geloofwaardig, verfrissend en prikkelend over te laten komen. Het leest vinnig, verlangend naar meer en je wil weten hoe het met hun twee verder gaat evolueren.
Onmogelijk kon in achterhalen wie wat heeft geschreven, dit duo van auteurs is een gouden combinatie, die zeer goed meegeven dat ze hier zelf zo van hebben genoten tijdens het schrijven, dat voel je in alles als lezer!
Het is hedendaags, steamy en toch ook met aandacht voor het individu. Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik en wat zijn wij voor elkaar.
En dat laatste maakt mij oh zo nieuwsgierig naar het vervolg!
Ik wacht vol zin en verlangen naar een nieuwe uitnodiging voor deze proefslaap experience!
4,5 ster
@missp_her_books_read
En dat laatste maakt mij oh zo nieuwsgierig naar het vervolg!
4,5 ster
@missp_her_books_read