Vertrouw me
Willa Callahan wordt weer doorgeschoven en gebruikt als belangrijke pion in de maffia kartels van Boston.
Haar roots zijn belangrijk en toch hebben ze haar al veel miserie opgeleverd. Ze leeft al jaren met een plan, om al wie ongevraagd gebruik van haar heeft gemaakt te straffen of te doden.
Ze zal weer een echtgenote worden dit keer van Raphael Flynn, een maffia baas, geen lieverdje en altijd uit op meer.
Zijn tweelingbroer Lucifer Flynn geraakt gecharmeerd van Willa, maar weet donders goed dat ze verboden terrein is.
Lucifer en Willa hebben een verleden, een goed bewaard geheim, zal dat hun toekomst bepalen?
Deze maffia romance is in etappes opgebouwd, het laat sporadisch inzichten en informatie naar voor komen. Dit zal er voor zorgen dat op het speelveld regelmatig puzzelstukjes verschoven moeten worden.
Elke personage heeft zijn plan, zijn doelen en zijn demonen.
Reina Bell laat zwart en duister soms nog donkerder worden, bloed vuurrood vloeien en details banaal te laten ogen tot ze ergens weer opduiken en nieuwe inzichten geven.
Ik denk dat het verhaal nog beter tot zijn recht komt als je de originele versie leest, ook al is de vertaling zeer goed gedaan. Maar het zijn de klemtonen en woordnuances die het verhaal doen leven en onder de huid van de lezer doen kruipen.
Het tempo wisselt regelmatig af, soms is er een lange opbouw en dan explodeert het direct, de perfecte weergave zoals de onderwereld leeft.
Scherp je messen, want met deze maffia romance ga je de nodige eliminaties te gemoed.
4 sterren
@missp_her_books_read
Elke personage heeft zijn plan, zijn doelen en zijn demonen.
4 sterren
@missp_her_books_read