Vijanden met voordelen
Al die vijandigheid begon al toen ze klein waren, niet door hun persoonlijkheid, maar door een situatie die hun leven bepaalde. De haat is alleen maar gegroeid, zelf versterkt doordat ze met rugby in een rivaliserende ploeg zitten.
Marshall Wise is een werker, heeft er steeds voor moeten knokken, is niet van opgeven maar doorgaan en opgegroeid in een liefdevol gezin.
Valentine Tye werkt ook keihard, maar altijd voor een ander, wat van hem verwacht wordt in de lijn van de verwachtingen van zijn vader, ouders die hun zaak belangrijker vonden/vinden dan hun gezin.
Beide heren zijn nog niet officieel uit de kast gekomen, maar ze weten het wel van elkaar.
Valentine is op zoek naar wat haat seks en wie komt daar nu het best voor in aanmerking? Jawel Marshall, geen klef gedoe, een afspraak, de daad, geen dates, zakelijk en no nonsens.
Dat dachten, hoopten en verwachten ze tot….
Wat een testosteron gehalte heeft dit verhaal! Haantjes, vechters, dominantie en bewuste onderdanigheid met momenten.
Het geeft vrijscènes met rauwe lust, een drang en het opeisen van elkaar. En toch kruipt er van moment één ook een zachte toets in. Je ziet vijandigheid ombuigen naar aanvaarden, respect, bewondering en aanbidding. Alleen spelen externe factoren ook erg mee en maken wat ze hebben soms een mijnenveld!
N.R.Walker weet hier weer een zeer lustig en gepassioneerd verhaal neer te zetten rond de liefde van twee mannen. Het steamy gehalte is zeer aanwezig, soms zeer expliciet omschreven dus wees gewaarschuwd, maar altijd wel passend en kloppend bij personages en verhaallijn. De manier hoe subtiel ze emoties, persoonlijke en maatschappelijke issues in het verhaal inbrengt is zeer mooi en doordacht. Het maakt het verhaal speciaal, uniek en met momenten erg pakkend.
Het einde ging me net iets te snel, een paar hoofdstukken meer om het wat completer te maken, hadden het verhaal mij net nog wat meer die leesvoldoening gegeven.
Ik blijf zo fan van deze auteur met haar prachtige en vurige verhalen!
4 sterren
@missp_her_books_read
Dat dachten, hoopten en verwachten ze tot….
Ik blijf zo fan van deze auteur met haar prachtige en vurige verhalen!
4 sterren
@missp_her_books_read