Vreemder
Angelina is woest, ontzet en verward, maar door deze emoties ziet ze niet wat er zich in de broers hun clan aan het afdpelen is.
De vader van de broers ziet haar als zijn muse, een doel, het perfecte speeltje.
De broers hebben het eerst niet door, daar ze zelf in complexe situaties& zaken zitten verwikkeld. Alsook elkaar niet kunnen vergeven rond Angelina is een groot werkpuntje.
Dit tweede deel was best apart. Ik kan er niet goed de vinger opleggen. Eerst waren er best veel herhaling vanuit het vorige deel en dan kreeg het een totaal andere wending die plots en onverwacht was . Dat zorgde voor de nodige spanning en triggers in het verhaal. Dit maakte het verhaal weer boeiend en beklijvend. Het einde was dan toch weer zo anders, het klopte voor mijn gevoel niet, er staat nog te veel open !?
In dit deel komt er iets meer fantasy ingekropen, alsook het darkromance gehalte dat de nodige issues en triggers creƫert.
Cecilia Campos schreef een niet standaard vervolg, wat verrassend en een gedurfde keuze was. Ze laat zien dat ze van alle markten thuis is betreffende genres en weet de juiste klemtonen en haar schrijfstem toe te passen.
Ik lees persoonlijk liever haar steamy & dark romance verhalen.
Maar Angelina was voor mij wel een erg mooie en dappere personage, die een kracht bezat om stil van te worden.
3 sterren
@missp_her_books_read
Ik lees persoonlijk liever haar steamy & dark romance verhalen.
3 sterren
@missp_her_books_read