Waanzinnig gebroken
Aurelia start als design stagiaire in het mode bedrijf van haar ex-broer “Zaxton”.
Wat hij niet weet is dat het met de hulp van zijn vader is en dit echt niet boven tafel mag komen. Aurelia is ook een fotomodel en deze beide talenten komen goed van pas voor het bedrijf, helaas wel wat minder voor de CEO. Hij kan haar aanwezigheid niet aan, ze triggert hem op allerlei manieren, waarvan hij voortdurend last van heeft. Het zet zijn belofte na het overlijden van zijn grote liefde op de helling. Hij had zich zo voorgenomen om niet meer te gaan voor een vrouw, nu echt wel op losse schroeven.
Kan Aurelia onder de radar blijven en kan Zaxton zijn gevoelens in de kiem smoren?
De eerste hoofdstukken geven een beeld van de twee personages, wat je nieuwsgierig maakt en laat uitkijken naar die vurige aantrekkingskracht en passie tussen de twee. Helaas blijft dat iets te lang achterwegen, het kabbelde wat aan en hierdoor werd het verder lezen ook wat minder aantrekkelijk. Pas rond 3/4 van het verhaal werden mijn verwachtingen wat ingelost. Niet dat er niets gebeurde, er kwamen ontknopingen, toenaderingen en inzichten, maar meestal net wat te afgevlakt of voorspelbaar.
Ook de schrijfbenadering was voor mij eentje met een typische Amerikaanse inslag. Aankaarten en dan verder, niet de diepte in.
J.Saman brengt wel goed de wereld van mode en zijn intriges naar voor, alsook het wereldje van luxe en High Society.
De personages wisselen elkaar af, ze vullen elkaar aan, waardoor het de betrokkenheid vergroot van de lezer.
Waanzinnig gebroken is in opzet een klassieke steamy romance met uitgewerkte personages & modewereld, die tegen het einde aan de voorspelbaarheid toch goed bij de neus nam.
3 sterren
@missp_her_books_reads