Aanrader!

monica 31 maart 2025
Als je van een goede thriller houd dan moet je deze "Nacht"zeker lezen!
Het begint op een camping net buiten Stockholm.De politie krijgt een noodoproep binnen over een overval.Bij aankomst treffen ze een in stukken gehakt lichaam aan waar een jongen naast slaapt.De jongen heeft geen idee wat er gebeurd is en word meegenomen voor verhoor.Later blijkt dat hij slaapwandeld en er ook medicijnen voor inneemt en in behandeling is bij Dhr Grind.Joona Linna roept de hulp in van Erik Maria Bark die door middel van hypnose antwoorden probeerd los te krijgen bij Hugo.Ondertussen worden nog meer moorden gepleegd,de tijd dringt om de moordenaar te ontmaskeren......De boeken van Lars Kepler koop ik blindelings,ze zijn altijd heel goed!Spanning verzekerd en ze lezen als een trein.Ik vond dit deel ook weer geweldig om te lezen,een echte aanrader!!!

Meer recensies van monica