Briljant bedacht en uitgewerkt!

monica 13 februari 2023
Weer een heerlijke thriller van Nathalie Pagie.Ik heb al haar thrillers inmiddels gelezen en ze worden inderdaad steeds beter.Het is gewoon onmogelijk om ze weg te leggen.Pagie weet als geen ander de spanning erin te houden tot op de laatste bladzijde.
Jake Ryan 's vrouw Kirstie sterft aan een raadselachtige dood tijdens een picknick .Jake raakt de grip op zijn leven kwijt en kwijnt weg in zijn appartement.Zijn vriend Ollie kan het niet aanzien en helpt hem om hem te trainen en weer op orde te komen.Hij word klaar gestoomd om te solliciteren bij Royal Australian Air Force.Inmiddels is er een terrorist in het gebied en grote branden volgen mekaar op.Het is bijna een onmogelijke opdracht om deze vuurduivel stoppen......Heerlijke thriller,een echte aanrader!

Meer recensies van monica