Kerst in holiday cottage

Monique 26 december 2024
Imogen, een gedreven workaholic, verzint al jaren een heel privéleven bij elkaar. Zo vertelt ze haar collega’s dat ze de feestdagen met haar familie zal doorbrengen, terwijl ze in werkelijkheid gewoon in haar eentje op de bank hangt. Als ze een fout maakt op haar werk en ze door de mand dreigt te vallen, wordt ze gedwongen een maand vrij te nemen.
Dorothy, haar favoriete klant, biedt aan dat ze een maand in haar cottage in de schilderachtige Cotswolds mag verblijven. Het blijkt al snel dé plek om de kerstdagen te spenderen: alles is er perfect, van de grote, knusse openhaard tot aan haar charmante buurman. Tot ze erachter komt dat Dorothy ook een geheim blijkt te hebben... Kan de cottage wel de nieuwe start bieden die ze zo hard nodig heeft?

Een bijzonder kerstboek.
Je zou maar denken geen familie te hebben en er dan spontaan toch een te hebben. Hoe reageer je dan en hoe sta je daarin? Wat komt er op je af.

In dit boek volgen we Imogen die op alle bovenstaande vragen een antwoord vindt. Soms komen die moeilijk tot stand, maar ze krijgt veel hulp uit haar omgeving. Mooi om te lezen hoe het haar vergaat en hoe zij omgaat met de diverse emoties.

De kerstgedachte wordt warm gehouden in het verhaal en het ontroerd ook heel erg. Mooi kerstboek. Aanrader om te lezen.
Toch zijn er naar mijn idee open eindjes. Benieuwd of het verhaal een vervolg krijgt.

Meer recensies van Monique