Ontdooid: als tegenpolen niet langer kunnen ontsnappen

Mrk80dnrd 28 april 2025
Jaaah ! Sofie Cloet doet het weer: in "Ontdooid" slingert Sofie je het leven van Levi en Elena binnen — en eerlijk, je wilt er niet meer weg.

Levi en Elena? Een combinatie van vurige blikken, onuitgesproken verlangens en een heleboel koppigheid – heerlijk frustrerend!
De bliksem tussen Levi en Elena slaat zo vaak in dat je je afvraagt of je niet zelf moet bukken.
Sofie schrijft vlotter dan een achtbaan in vrije val: een lach, een traan, een vurige blik, alles zit er opnieuw in.
De confrontaties zijn rauw, de gevoelens levensecht en de humor spat er op het juiste moment tussen.
Levi’s charmante vastberadenheid versus Elena’s muur van zelfbescherming zorgt voor een dans die je ademloos volgt.
De steamy scènes zijn niet zomaar spicy: ze zijn perfect gedoseerd, altijd verweven met echte emotie.
En dan die heerlijke kleine details: hedera-bladeren bij Levi, sneeuwvlokjes bij Elena… het hart smelt gewoon.
Wat begint als tegenstrijdige vonken, groeit uit tot een rollercoaster van liefde, onzekerheid en zelfinzicht.

Sofie Cloet bewijst dat ze niet alleen harten kan veroveren, maar ze ook vakkundig kan laten ontdooien.
Kortom: Ontdooid is het literaire equivalent van warme chocolademelk in een sneeuwstorm – je wil alleen maar meer.
Laat deel drie maar komen, ik sta al bibberend (van enthousiasme) klaar! Tot komende donderdag !
#TeamLevi #Ontdooid #SofieCloet

Meer recensies van Mrk80dnrd