fantastisch eerste deel in de Robert Hunter serie
Rechercheur Robert Hunter gelooft zijn ogen niet wanneer hij een wel heel bekend teken op het lichaam van een toegetakelde jonge vrouw ziet. In haar nek staat een dubbel kruis, de handtekening van een seriemoordenaar die Robert 2 jaar geleden heeft gearresteerd. Is er een copycat actief of hebben ze 2 jaar geleden de verkeerde veroordeeld? Samen met zijn nieuwe partner Carlos Garcia gaat Robert de strijd aan om de voorkomen dat deze genadeloze moordenaar nog meer slachtoffers maakt.
Dank jullie wel allemaal, voor jullie heerlijke enthousiaste recensies van de Robert Hunter serie. Dankzij jullie ben ik eind vorige week aan Handtekening van kwaad begonnen en ben ik inmiddels al bezig in boek 3!
Omdat de hoofdstukken lekker kort zijn en bijna allemaal eindigen met een mini-cliffhanger is het heel moeilijk om dit boek weg te leggen en vlieg je er razendsnel doorheen. Ik kwam er al snel achter dat deze serie niet geschikt is voor tere zieltjes. Er worden behoorlijk wat gruwelijke details beschreven en daar moet je wel tegen kunnen.
Robert Hunter en Carlos Garcia zijn een dynamisch duo. Hunter de doorgewinterde en ongelooflijk slimme rechercheur en Garcia het groentje met de frisse ideeën. Leuk om de interactie tussen die 2 in de loop van het boek te zien veranderen.
Chris Carter je hebt er een nieuwe fan bij hoor! Wat een fantastische thrillers schrijf jij!