Ideaal leesvoer op een winterse dag of als je verlangt naar de winter!
Toen Sonja mij benaderde of ik haar nieuwste novelle wilde lezen, kon ik geen nee zeggen! Met de stroom mee las ik zo uit en vond ik een prachtig boek. Was dan ook weer heel nieuwsgierig naar deze!
Dit boek is een heerlijke winterse roman, ideaal om te lezen op een grijze winterse dag of als verlangt naar een winterse vakantie.
Floor zoekt haar zelf weer terug na een lange relatie en doet dit in Zweden. Wat ik zo leuk hier aan vindt dat het mij herinnert aan: Met de Stroom mee. Hier wil het hoofdpersonage zichzelf ook weer terug vinden.
De manier waarop Sonja de locatie beschreef was beeldend. Ik kreeg meteen zin om te verblijven in een stuga in Zweden.
Het blijft spannend tot het einde voor wie Floor gaat vallen. Is dit Lars of Björn, beide twee totaal verschillende karakters. Je voelt de chemie tussen de karakters. De rust van Björn en het avontuurlijke van Lars. Waar kiest ze voor?
Het einde kwam voor mij uit het niets en was een gigantische verrassing. Sonja wat heb je dit goed gedaan! Heel knap hoe je naar zo’n einde hebt toegewerkt.
De schrijfstijl is weer vlot en je leest deze novelle dan ook zo uit. Het is een heerlijke winterse roman, waardoor je meteen zin krijgt in sneeuw en een mok warme chocolademelk met slagroom.
Bedankt voor het recensie exemplaar!