Een boek met feelgood maar ook diepgang dat je kan ontroeren

Myfridayreads 22 april 2025

Dit is mijn tweede boek dat ik heb gelezen van Gillian King en ze stelt mij niet teleur!

Het boek is prachtig geschreven, het begint met Keet die op het overlijdensbed van haar oma een brief ontvangt. Dit blijkt een brief te zijn van haar moeder, die ze nooit heeft gekend. De brief is het begin van de zoektocht naar haar moeder. Het boek neemt je ook mee naar het verleden, waarbij het verhaal van Rose wordt beschreven de moeder van Keet.

Waarbij het verhaal van Keet de romantische feelgood is. Vlot geschreven en een opbloeiende romantiek. Kent het verhaal van Rose familiedrama, diepgang en droevigheid. De bewegingsredenen waarom zij nooit contact heeft gehad met Keet worden door de stukken van haar beschreven. Er wordt in haar verhaal de drama beschreven die in een relatie kan voorkomen en duidelijk dat niet elke relatie bestaat uit rozengeur en manenschijn. Gillian King brengt je mee in een boek waarbij ze de echtheid/realgood combineert met feelgood romance

Meer recensies van Myfridayreads