Prachtig emotioneel boek
Het emotionele verhaal wordt zowel uit het perspectief van Yasmen verteld als die van Josiah. Het blijft in het begin nog onduidelijk waarom Yasmen en Josiah zijn gescheiden. Ze leken namelijk het perfecte huwelijk te hebben. Hoe verder je leest hoe duidelijker het wordt dat door een ontzettend hartbrekende gebeurtenis, die beiden op een andere manier verwerken, ze geen uitweg meer zien dan te scheiden.
Het is een emotioneel verhaal waarbij je leest wat beiden hebben meegemaakt en welke gevoelens ze hebben. Yasmen en Josiah hebben beiden onuitgesproken gevoelens. Als lezer lees je dit duidelijk terug in beide verhaallijnen. Je leeft zo mee met Yasmen en Josiah en hoopt dan ook dat ze een manier vinden om de weg terug naar elkaar te vinden. Het verhaal leest ontzettend vlot door, ik wilde weten hoe dit eindigde.
Ondanks de scheiding hebben ze samen twee prachtige kinderen en runnen een eigen zaak. Ik vind het mooi hoe in het boek beiden elkaar bleven steunen. Ze willen voor beiden het beste en ook voor hun kinderen.
Een prachtig boek waarbij je afvraagt is de ware liefde van Yasmen en Josiah sterk genoeg. Kunnen ze een manier vinden om elkaar te vergeven en het nog een kans te geven.