Alles draait inderdaad om liefde
Heb ik zojuist het allerleukste kerstboek van Nederlandse bodem uitgelezen? Ja, dat heb ik!! Iris Visser, dit is het eerste boek wat ik van jou heb gelezen, maar ik wil nu ALLES van je lezen.
Alles draait om kerst gaat over Holly en ze werkt al jaren naar een hogere positie toe bij het tv-programma Alles draait om liefde, maar het jaar waarin ze deze eindelijk kan krijgen, krijgt ze er competitie bij, namelijk Olivier Wolfs. Hij is dan ook nog eens de zoon van mediamagnaat John Wolfs.
Dit boek bevat al mijn favoriete tropes, namelijk rivals/enemies to lovers, workplace romance, forced proximity. Ik kan er geen genoeg van krijgen. De manier waarop Iris al deze tropes heeft verwerkt: chef’s kiss! Daarnaast was dit boek echt grappig. ik heb zo zo vaak hardop gelachen, en dat begon al in het proloog.
Het is een boek dat zich afspeelt in de periode naar kerst toe. Het was een fast paced verhaal, er gebeurde veel en dat in maar 200 pagina’s. Ik wil eigenlijk meer!! Ik kon niet meer stoppen met lezen, en vind het jammer dat het boek al zo snel weer uit was.
Ik hou echt van Holly en Olivier. Doe mij ook eens zo’n Olivier waarmee ik de droomvlucht kan beleven (of nog beter). Nou, ehm, dus, lang verhaal kort, GA DIT LEZEN!
Met dank aan Kobo voor dit recensie-exemplaar!
Met dank aan Kobo voor dit recensie-exemplaar!