Kort verhaal voor de feestdagen

nadiehiwana 22 december 2024
Voor wie nog op zoek is naar een kort verhaal voor de feestdagen, zoek niet verder. Met 'Miss Mistletoe' van Patricia van Dam zit je helemaal goed. In dit verhaal volg je Celine, die getuige is op de bruiloft van haar beste vriendin in de Franse Alpen. Alleen zijn er te weinig kamers, dus ze moet een kamer delen met Mike.

Het is een romantisch kort verhaal met de klassieke 'one bed'-trope. Er is veel sneeuw en er zijn veel mistletoes. Het boek leest heerlijk weg en ook het audioboek vond ik leuk ingesproken. De personages waren goed omschreven. De personages die je niet leuk hoort te vinden, die vond ik inderdaad niet leuk, haha. Dus ondanks dat het verhaal kort was, miste ik niks en dat vond ik heel fijn.

Ik raad 'Miss Mistletoe' zeker aan voor wie nog op zoek is naar een kort verhaal voor tijdens de feestdagen. Met dank aan April Books voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van nadiehiwana