Dit boek heeft zich in mijn hart gemetseld
In dit boek volgen we Elin en Mike. Elin runt haar eigen administratiekantoor aan huis en Mike werkt bij het bouwvakkersbedrijf van zijn vader. Dit bouwvakkersbedrijf (inclusief Mike en zijn tweelingbroer Mats) komt de rust van Elin verstoren wanneer ze het huis naast dat van haar gaan verbouwen. Je raad het al: dit boek bevat de klassieke enemies to lovers-trope. Mijn all time favorite en gelijk één van de redenen waarom ik dit boek moest lezen.
Dit was mijn eerste kennismaking met Kristie Raaijmakers en wat heb ik GENOTEN. Dit boek had korte hoofdstukken (love) en is geschreven uit het perspectief van Elin én Mike (love). Ik ben echt door dit boek heengevlogen. Ik voelde echt de chemie van de karakters. Het boek bevat ook de slow burn-trope, maar het was zo zo zo waard om erop te wachten!
Naast het romantische aspect, komen er ook wat zwaardere onderwerpen aan bod. Ik vond ze mooi beschreven. Ik heb me oprecht verdrietig gevoeld tijdens het lezen van meerdere hoofdstukken. Ik blijf het toch knap vinden als een auteur dat bij mij weet te doen.
Kristie, jouw boek verdient een dikke 5 sterren van mij. Ik heb genoten van Elin en Mike en ik kan niet wachten om nog meer van je te lezen.
Met dank aan April Books voor het recensie-exemplaar.
Met dank aan April Books voor het recensie-exemplaar.