Ultiem herfstgevoel met 'Oktoberlaan'
Nadat ik vorig jaar 'Huis van de herfst' had gelezen, keek ik onwijs uit naar het nieuwe boek van Sandra Konst. In 'Oktoberlaan' volgen we Bo, die aan de Oktoberlaan woont met haar leuke huisje en pluktuin. Elk jaar rond Halloween verandert haar stemming, want dan denkt ze terug aan de avond waarop ze haar moeder verloor elf jaar geleden. Dit jaar probeert ze toch mee te doen aan alle festiviteiten, vooral nu een nieuwe, knappe dorpsgenoot haar toch een beetje aandringt...
Dit boek is weer één en al herfstvibes en ik HOU ervan. Sandra heeft een manier van schrijven waardoor je meteen merkt in welk seizoen je je waant (en dat komt niet doordat de datum bovenaan elk hoofdstuk staat óf dat het boek 'Oktoberlaan' heet). Ondanks dat het een kort verhaal is, heb ik echt ultiem genoten. Het is een heerlijk boek om de herfst mee in te duiken.
Dus ben je nog op zoek naar een heerlijk, herfstig, kort verhaal met een vleugje spanning? Dan is 'Oktoberlaan' zeker iets voor jou!
Dit boek ontvangt uiteindelijk 4 sterren van mij. Met dank aan Uitgeverij Elikser en Sandra Konst voor het recensie-exemplaar.