This book has it (basketb)all
Fake dating lovers opgelet: pak alsjeblieft 'The right move' op. Het is het tweede deel in de Windy City-serie van Liz Tomforde en volgt Stevie's broer Ryan en Stevie's beste vriendin Indy (ja, dit boek bevat ook de best friend's brother trope). Ryan is sinds kort captain van het basketbalteam en moet zijn coach overtuigen dat hij ook geschikt is voor deze positie. Fake dating blijkt de oplossing en met niemand minder dan zijn huisgenootje, en de beste vriendin van zijn zus: Indy.
Toen ik erachter kwam dat dit boek de fake dating-trope bevatte, MOEST ik dit boek lezen. Het maakte me niet uit hoe dik dit boek was, ik moest en zal 'm verslinden. En zo heb ik dat ook weer gedaan. Ik heb, net zoals bij het eerste deel, het boek samen gelezen met Jennifer (@jenniferleest) en vond het heerlijk om mijn gedachtes met haar te delen.
Hoe ik 'Mile high' te lang vond voor een sports romance, vond ik dat bij 'The right move' (helaas) ook, MAAR het viel me wel veel meer mee! Ik vloog er voor mijn gevoel veel sneller doorheen. Ryan en Indy hebben gewoon dat effect op mij. Ik vond ze echt onwijs cute en leuk samen.
De schrijfstijl van Liz Tomforde is vlot en grappig. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je een boek van 500 pagina's aan het lezen bent. De hoeveelheid aan sportscènes in dit boek was ook precies genoeg. Ik heb genoten!!!
Voor wie nog niet aan de Windy City-serie begonnen is, laat dit je teken zijn. Het boek krijgt 4,5 ster van mij.
Met dank aan LoveBooks voor het recensie-exemplaar!
Met dank aan LoveBooks voor het recensie-exemplaar!