Marriage of convenience in een maffia romance

nadiehiwana 02 maart 2025
Ik ben vaak fan van boeken met de marriage of convenience-trope. Ik had echter nog niet eerder een mafia romance gelezen. 'Wrede prins' van Sophie Lark was mijn eerste kennismaking.

In dit verhaal volgen we Aida Gallo en Callum Griffin. Beide onderdeel van rijke families die al jarenlang strijden om de controle van de onderwereld. De families komen er echter achter dat het misschien slimmer is als ze de strijdbijl begraven, en zo onstaat er een huwelijksovereenkomst tussen Aida en Callum.

Ik ben echt positief verrast door deze mafia romance! De schrijfstijl was heel makkelijk en ik vloog er doorheen. Eigenlijk had ik zelfs meer gruwelijke dingen verwacht? Maar dat viel reuze mee, haha. Dus ik denk dat dit ook een makkelijk opstapje kan zijn voor iemand die aan dark romance wilt beginnen, maar er nog niet helemaal klaar voor is.

Uiteindelijk geef ik dit boek 3,5 ster! Ik kijk erg uit naar de vervolgdelen. Ik heb namelijk ook echt genoten van de personages. Ik kijk zelf het meest uit naar de verhalen van Nessa en Sebastian, denk ik.

Ik wil LoveBooks heel erg bedanken voor dit recensie-exemplaar.

Meer recensies van nadiehiwana