Spannend van begin tot eind
De beruchte drugshandelaar Jorge Herreira zit gevangen. Samen met zestien andere ontsnapt hij. Ze laten een bloedbad en een boodschap achter. Jorge haat de Amerikanen omdat ze al generaties van zijn familie vermoord hebben. Samen met zijn muze Michaëla heeft hij een plan gemaakt om wraak te nemen op zoveel mogelijk Amerikanen. Wat is hun plan en gaat het lukken?
Jim en Soraya hebben zich teruggetrokken in een strandhuis. Soraya kan daar de dood van haar broer verwerken en Jim gaat zijn eigen demonen te lijf. Op het moment dat ze zien dat er een grote ontsnapping is in de gevangenis, belt William North hem op. Zijn verlof is per direct ingetrokken. Hij moet op zoek naar Jorge en hem tegen houden. Jim infiltreert in Jorges bende. Tess en Soraya ondersteunen hem vanaf de achtergrond. Zal hij Jorge op tijd kunnen stoppen?
In het boek volgen we Jorge, Michaëla, Jim, Soraya en Tess. Hierdoor leer je deze vijf personen beter kennen. Ik vond het fijn dat Tess meer naar voren kwam dan in het eerste boek, hierdoor ga je haar beter begrijpen. Het boek gaat over liefde, vriendschap, verraad, wraak maar ook over doorzetten. Era heeft het weer klaargespeeld om me tijdens het boek te laten denken over het hoe en waarom. Maar de uiteindelijke uitkomst zag ik niet aankomen en daar houd ik van. Benieuwd naar deel 3.
Quotes:
Ondanks dat ik een patriot ben, zie ik ook de keerzijde.
Dit is zoeken naar een cybervlieg in de oersoep.
Tijd dat alle koetjes en kalfjes weer de stal in gaan.
Quotes:
Ondanks dat ik een patriot ben, zie ik ook de keerzijde.
Dit is zoeken naar een cybervlieg in de oersoep.
Tijd dat alle koetjes en kalfjes weer de stal in gaan.