Pageturner met een einde dat je niet verwacht!

NatasjaLeest 01 april 2025
Jim rouwt om Soraya en vraagt zich af waarom hij nog leeft. Op een avond loopt hij het water in, hij wordt gered door Lauren Lindberg. Als hij weer aan het werk gaat, wil de president corruptie aanpakken. Zijn eerste afspraak heeft hij met senator Thompson, die hij helaas dood aantreft. Lauren zoekt contact met hem, was zijn redding wel toevallig? En waarom proberen ze Jim de moord op senator Thompson in de schoenen te schuiven?

Alexander woont op Tuffi Island en heeft daar niet alleen zijn woning, maar ook een campus en een laboratorium. Hij wil de wereld zijn ideologie opleggen. Hij wil zich door niemand laten tegenhouden. Zodra je hem in de weg staat of nuteloos voor hem bent, wordt je "opgeruimd".

In het boek volgen we Jim, Tess, Alexander en sporadisch twee andere personen. We leren Jim en Tess steeds beter kennen. Alexander heeft zijn eigen persoonlijkheid die mooi naar voren komt. Het boek gaat over rouwen, vriendschap, liefde, familie, verraad en vertrouwen. Eric heeft me weer op het puntjes van mijn stoel laten zitten. Als ik dacht welke richting het opging, kwam Jim weer met een andere insteek, die ook logisch klonk.

Quotes:
Nee, de ware wijsheid gaat voorbij aan kennis.

Wees eerlijk en vecht waar je voor staat.

Schoenen kopen in de uitverkoop en beweren dat je geld hebt verdiend, dát is vrouwenlogica.

Meer recensies van NatasjaLeest