Realgood!
Puck, Neil, Mira en Winnie zijn op de basisschool onafscheidelijk en worden de vier genoemd. Op de bruiloft van de ouders van Neil sluiten de vier een pact. Als het tegenzit zullen ze er voor elkaar zijn én indien nodig van leven wisselen. Door omstandigheden verliezen ze elkaar een paar jaar later uit het oog. Als Puck een opdracht in Bloemendaal krijgt, gaat ze na zestien jaar weer terug naar de plek waar ze opgroeide. Mira woont er nog en kan haar misschien helpen met haar opdracht. Mira zorgt dat de vier weer bij elkaar komen en ze gaan hun pact inzetten.
Het boek wordt beschreven vanuit Puck en Neil. Beide hebben in hun jeugd te maken gehad met vooroordelen. Neil was te theatraal en Puck werd afgerekend op de daden van haar vader. Ze vinden elkaar leuk, maar durven dit niet toe te geven. Zal het pact hen dichter bij elkaar brengen of vallen de vier weer uit elkaar?
Dit was mijn eerste kennismaking met Yvonne, maar ik verheug me nu al op de volgende delen.
Aanrader voor liefhebbers van feelgood.
Quotes:
Ook al heeft ze deze ultieme spotlight gelaten voor wat die is, ze heeft vanavond bergen overwonnen.
Jij bent de eerste waar ik naar toe wil rennen, in plaats van te willen verdwijnen.
Aanrader voor liefhebbers van feelgood.
Quotes: